EL Capgròs Manel Mir ens visita

Durant aquests dies el Capgròs d’en Manel Mir de Montmeló (Fet al taller l’any 2017) ha vingut a fer-se un repàs després d’una caiguda força aparatosa.

Li hem arreglat les ulleres, la visera de la gorra (venia trencada) i li hem fet un repintat general per què llueixi com mana a la seva festa major!


Nou gegantó!

Us presento la darrera creació del taller: el gegantó repartidor de revistes de “L’Opinió” d’Hospitalet de Llobregat.
Es tracta d’un gegantó de 2 metres, basat en la figura d’un nen repartidor de diaris i revistes de principis de segle XX, creat en fibra de vidre, amb cavallet de fusta de pi i vestit a mida.

Aquest personatge va ser per encàrrec de la revista “L’Opinió” de tirada gratuita a Hospitalet de Llobregat i altres municipis de la zona, amb la intenció de potenciar la publicació.

El procés ha estat el tradicional: Modelat en fang de cap, mans i braços, confecció de motlles i acabat en fibra de vidre, decorat amb policromia acrílica.

Us deixo unes quantes fotos del procés i el resultat final!
Espero que us agradi!

Dani Garrido


De nou, al món!

Hola a tots/es!

Desprès de temps i temps intentant que funcionés, he aconseguit tornar a obrir el bloc del taller.
A partir d’aquest moment la meva intenció es explicar-vos de forma resumida (no m’allargaré gaire, tranquils/es), el meu dia a dia amb els projectes que estic portant a terme. No sols des del punt de vista professional, si no també des del punt de vista personal.

Espero que gaudiu les meves paraules, com jo gaudiré escrivint-les. un cop més, benvinguts al taller Creacions Tallaferro

Dani Garrido