A Castellterçol

Fotografia de la web Moianès més

Des de l’1 de juny de 2021, el taller és situat a la vila de Castellterçol (Moianès), indret de gran tradició gegantera (doncs els seus gegants Tallaferro i Griselda son nascuts l’any 1954) naturalesa pura i racons encisadors.

La vila de Castellterçol es a 52km aprox. de Barcelona, 40km aprox. de Manresa i a 35km aprox. de la ciutat de Vic. És la segona població mes gran del Moianès després de la capital, Moià, i un indret encantador on perdre’s per la natura i visitar indrets com: El castell de Castellterçol, la font de l’Angel, el rentador de la llana del Roquer, la font de la blada o el turo de Sant Fruitós entre d’altres rutes i camins que us duran a llocs veritablement magnífics.

Des del gener amb la cavalcada de reis fins al desembre per nadal amb la mostra de pessebristes, Castellterçol te un ric calendari festiu adreçat a petits i grans: La festa de Sant Fruitós (Patró de la vila), Els tres tombs de Sant Antoni, La festa de l’escudella (Dimarts de Carnestoltes), la representació de la Moixiganga durant la setmana santa per part de l’Esbart Dansaire Rosa d’abril, La trobada de gegants (Juliol) i, la Festa Major (agost) on es pot veure el magnífic Ball del Ciri i la Dansa de Castellterçol. Així com el concurs de gossos d’atura, la Fira de Fires a l’octubre i el festival de titelles del Moianès, entre moltes altres activitats que organitza el ric teixit associatiu de la vila de Castellterçol i la comarca del Moianès.

No dubteu en visitar la vila, no us decebrà!

Web de l’ajuntament de Castellterçol