Caps a Formentera!

Els caps al centre Obra Cultural de Formentera.

Fou al juny recent arribat a Castellterçol, quant vaig anar a fer l’entrega dels capgrossos de la Obra cultural Balear a Formentera. Realment hem semblava tota una odissea: Des dels 14 anys què no hem pujava en un vaixell i a més a més, portant la furgoneta amb dos caps a dins ben tapats i protegits.

Però desprès hem vaig adonar, què la meva odissea no seria gens semblant a la d’Ulisses, ja que l’entitat Obra cultural Balear ho tenia tot ben planejat: Anava en un vaixell, molt ben cuidat. I amb tota la comoditat del món, vaig aprofitar per reflexionar prenent un got a coberta, admirant la immensitat del mar i poc desprès, un cel estrellat.
Desprès de tota una nit de viatge, i un cop arribat a Eivissa i agafat el ferri a Formentera, vaig arribar a Sant Francesc on vaig dirigir-me a l’hotel, i vaig dinar amb qui hem faria de guia: La Paula, qui ha esdevingut a més a més una bona amiga!.

Els caps al taller en procés de policromia.


A la tarda esdevingué l’entrega dels caps a la Obra Cultural Balear que van quedar ben guardats fins que van ser estrenats dies desprès: son dos capgrossos, fets amb reïna de polièster i policromats amb oli, i van acompanyats per la barretina i el mocador negre amb estampats de flors al darrera, típics de la pagesia de l’illa. Inclouen a més a més, l’escut de la Obra cultural Balear a Formentera brodat a ambdues peces de roba. Com sempre ambdós van equipats amb arnés per que el bastaix no hagi d’anar agafant la peça constantment.

Al dia següent tornava a fer trajecte: Vaixell cap a Barcelona i d’allà cap a Castellterçol. Molt content del tracte rebut i satisfet de la feina feta!
I poc més us puc dir: donar les gràcies a l’Obra Cultural Balear de Formentera per la seva confiança, que els gaudeixin durant molts i molts anys. i a la Mireia i a la Paula, pel seu suport incondicional, companyia i suport en tot moment.

Salut i Visca Ses Illes!!

2 Comentaris

  • ESTEVE

    Ets el millor, pr la obre /bres ; i pel cor i sentiments que i empleïas, tal i com toca a un bon artista !!!amb tot i lo que això comporta ?? RES ES GRATUÏT …pero tmb com artista as sapigut com donar-li la volta , i donar-nos als teus seguidors i amics: la satisfacció de veuret amb PLENA FORMA = AMB TOTS ELS SENTITS….🙂🙂😃🙃👏👏👏👍👍👍SEMPRE ENDEVANT !!!

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *