Etapa nova, indret nou

Benvolguts/des!

Comença una nova etapa: desprès del mal tràngol què ens ha donat la pandèmia, (i què segueix donant, perquè no ha acabat ….) ha arribat l’hora de posar fil a l’agulla.
El primer de tot, com bé heu vist al web, des de l’1 de juny de 2021 el taller és ubicat a la vila de Castellterçol, a la comarca del Moianès: Una vila amb molta tradició gegantera i rodejada de natura pura. En segon lloc, degut a la malaltia crònica que pateixo, he hagut d’adaptar el taller a una nova forma de treballar: més tranquil·la, molt estudiada, i a un ritme adequat als meus límits.
I és què, seguiré creant figures per encàrrec com sempre he fet: donant-ho tot i sempre procurant la màxima qualitat que els meus coneixements m’atorguen. però, també us vull dir que he engegat un projecte què feia molt de temps que volia portar a terme: la venda de figures en sèrie.

M’he iniciat en aquest món de la venda en sèrie fent màscares i estic treballant en la botiga on-line on podreu trobar tots els productes amb la informació necessària per saber si es l’adequat per vosaltres o no. En quant estiguin preparats els primers estocs (entre els quals hi haurà màscares, gegantons i capgrossos) obriré la botiga, i tornaré a les fires i festes a les quals ara, per motius de salut he preferit deixar temporalment. Però en quant tingui preparat l’estoc… tremoleu! Perquè en Tallaferro tornarà, espasa en mà!

Us agraeixo la visita al web! Poc a poc aniré incloent noticies sobre les darreres estrenes des del Juny de 2021 i compartint amb vosaltres consells i comentaris sobre el món de l’escultura, la imatgeria festiva, la música i la cultura popular. També agrair les mostres de suport i comprensió per part de molts/es clients, amics i companys del gremi en quant al meu estat de salut. I sobretot als què segueixen treballant amb mi: ja què veuen què tot i tenir els meus alt i baixos, segueixo donant tot el què tinc perquè les peces llueixin cada cop amb més qualitat i estructuralment més còmodes. Infinitament: GRÀCIES!

Salutacions!
Dani Garrido

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *